Prestige Pet – butična trgovinica

Dobrodošli v spletnem butiku Prestige Pet – prvi butični trgovinici za hišne ljubljenčke in njihove lastnike.

Butična spletna trgovinica Prestige Pet je prijazno spletno nakupovalno mesto, ki malim tačkam ter njihovim lastnikom ponuja pester izbor izdelkov visoke kakovosti svetovno priznanih blagovnih znamk za živali.

Izbirate lahko med ponudbo inovativnih, modernih, funkcionalnih in visoko kakovostnih dodatkov za bivanje, kot so posteljice, škatle za igrače, ograjice, posodice za hranjenje, povodci in ovratnice ter oprsnice… Naši lastniki hišnih ljubljenčkov skrbno izbirajo dodatke za nego kužkov in muc, zato smo v naš prodajni program vključili zgolj izdelke za nego iz naravnih in živalim prijaznih materialov, organsko kozmetiko, grizala in drugo. Najlepši dodatki izbranih premium blagovnih znamk kot so United Pets, Feribella, Oh Charlie, Puppia, Tre Ponti, Petkit, Bowl and Bone Republic, Henry Wag… avto košarice, torbe za nošenje, nahrbtniki, povodci in oprsnice, s katerimi bo vsak trenutek v družbi vaših štirinožnih zakladov nekaj posebnega.

Prestige Pet je spletna trgovina z izdelki za hišne ljubljenčke najvišje kakovosti, hkrati pa tudi portal s številnimi nasveti za zdravo življenje in udobno bivanje hišnih ljubljenčkov. V naši ponudbi najdete več kot 20 priznanih blagovnih znamk izdelkov za pse, mačke, konje in druge ljubljenčke.

Pri izbiri izdelkov dajemo prednost izdelkom najvišje in preverjene kakovosti, sodelujemo s številnimi svetovnimi oblikovalci in proizvajalci zdrave hrane, kozmetike in prehranskih dopolnil za živali, zato vam v naši ponudbi nudimo izdelke, ki bodo omogočali zdravo življenje in izboljševali kakovost bivanja za vašega ljubljenčka.

Vas zanima še več? Potem kliknite na www.prestige-pet.si in ne spreglejte pestre ponudbe naših izdelkov.